onsdag 5 oktober 2011

Marsipanberg


I helgen var jag och hälsade på min syster och hennes familj i Örebro och efter ett hett tips från min kära syster fick jag nys om att de sålde Örebromarsipanen på Maxi, vilket ju var lägligt eftersom jag nyss konstaterat att den blivit alldeles för dyr på mitt vanliga inköpsställe. Och oj vad mycket färger det fanns.. tyvärr bara ett svart paket kvar, men det blir ju fler resor dit. Jag länsade hela hyllan nästan.. 13,5 kg marsipan blev det.. Lämnade bara orange kvar i hyllan och grön för den gick ut redan i december, resten håller sig till juni  och nu har jag även gott om extra vit marsipan.. vilken lycka! :)

4 kommentarer:

  1. oj vad mycket marsipan :-), såg att de sålde färgad marsipan på ICA Focus, från deras eget bageri, fast jag vet inte hur deras är att jobba med eller vad priset var

    SvaraRadera
  2. Oj va mycket!! Vad gick det hela på? marsipan brukar ju inte vara jättebilligt..

    SvaraRadera
  3. De kostade 39:90 för 500g. Det är kavlingsmarsipan från Örebro bagerivaror. Den är jättebra, lätt att jobba med. Till nästa gång skall jag kolla upp om de har någon fabriksförsäljning.
    Magda.. det hela gick på 1038kr.. men då hamnade ett paket bland syrrans varor.. plastkassen höll inte.. ena handtaget gick sönder utanför huset när vi var nästan hemma.. :)
    Linda: Menar du Focus vid Liseberg? Låg de i vanliga bakhyllan? Det måste jag kolla upp..

    SvaraRadera
  4. Om du köper direkt på bageriet i Örebro/ekeby så kostar dom 25:- styck

    SvaraRadera